San Simón savustettu lehmänmaitojuusto, 1Kg
Kuvaus
San Simón savustettu lehmänmaitojuusto
Galiciasta kotoisin oleva San Simón -juusto valmistetaan rubia gallega -rotuisten lehmien tuoreesta, pastöroidusta maidosta. Juusto on maultaan kermainen ja mieto, johon kevyt savuisuus tuo upean lisäaromin.
San Simón -juustoa kypsytetään 45 päivää ja sen savustuksessa käytetään ainoastaan koivupuuta. Jos espanjalainen Tetilla-juusto on tuttu, on San Simón Tetillan savunmakuinen "isoveli".
San Simón sopii loistavasti ruoanlaittoon, alkupalaksi tai voileipiin. Kokeile sekä suolaisten että makeiden lisukkeiden kera.
Valmistaja: QUEIXERÍA CATADOIRO
Koko: 1 Kg
Ainesosat: Pastöroitu LEHMÄNMAITO, hapate, kalsiumkloridin, juoksete, suola ja lysotsyymi (peräisin KANANMUNANVALKUAISESTA). Kuori ei syötävä / Ingredienser: Pastöriserad KOMJÖLK, surdeg, kalciumklorid, löpe, salt och lysozym (från ÄGGVITA).
Säilytys/Förvaring: +2 - +6 ºC
Valmistusmaa: Espanja / Tillverkningsland: Spanien
Maahantuoja/Importör: El Mercado Oy (www.elmercado.fi)
Ravintosisältö 100 g:sta / Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi kJ/kcal 1653,79/395, Rasva/Fett 31,54 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade 21,10 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 11,8 g, josta sokereita/varav sockerarter 2 g, Proteiini/Protein 25,6 g, Suola/Salt 1,9 g