Oletko kauppias tai ravintoloitsija? Oletko kiinnostunut valikoimastamme? Myymme tuotteitamme myös yritysasiakkaille ja teemme mielellämme yhteistyötä juuri sinun kanssasi! Tarjoamme yritysasiakkaillemme tukkuhinnat ja laajan verkostomme ansiosta voimme tuoda melkein mitä vain tarpeisiisi sopivaa suoraan Espanjasta.

Olemme joustavia minimitilausmäärien suhteen ja pyrimme aina huomioimaan jokaisen asiakkaan tarpeet erikseen. Jos sinulla on kysyttävää jälleenmyyntiimme liittyen tai haluat tietää lisää valikoimastamme, soita meille tai laita sähköpostia, vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme.

Etsitkö yrityslahjaa, henkilöstölahjaa tai liikelahjaa? Espanjalainen herkkukori toimii aina! Meidän herkullisilla lahjakoreilla yllätät taatusti työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi. Tarjoamme sekä valmiita että omavalintaisia lahjakoreja ja autamme mielellämme parhaan mahdollisen kokonaisuuden kokoamisessa. Etsitkö jotain vielä erikoisempaa? Kokonainen Iberian kinkku on näyttävä ja ikimuistoinen lahja!

Ota meihin yhteyttä