Payoyo-juusto, 2.2kg

Payoyo-juusto, 2.2kg

90,00 €
(1 kg = 40,91 €)
Ei varastossa

Kuvaus

Payoyo-juusto

Payoyo-juusto on vähemmän tunnettu espanjalainen juusto, jota tuotetaan Andalusiassa. Vuohenmaidosta valmistettua Payoyoa kypsytetään 60 päivää, jolloin juustoon kehittyy intensiivinen maku ja pehmeän kermainen koostumus. Erinomainen juusto nautittavaksi leipäkeksien ja punaviinin kanssa.


Valmistaja: PAYOYO 1997

Koko: 2.2 kg


Ainesosat: Pastöroitu VUOHENMAITO, hapate, kalsiumkloridin, juoksete, suola ja lysotsyymi (peräisin KANANMUNANVALKUAISESTA). Kuori ei syötävä / Ingredienser: Pastöriserad GETMJÖLK, surdeg, kalciumklorid, löpe, salt och lysozym (från ÄGGVITA).

Säilytys/Förvaring: +2 - +6 ºC

Valmistusmaa: Espanja / Tillverkningsland: Spanien

Maahantuoja/Importör: El Mercado Oy (www.elmercado.fi)

Ravintosisältö 100 g:sta / Näringsvärde per 100 g

Energia/Energi kJ/kcal 1645/393, Rasva/Fett 32,19 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade 22,84 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 2,32 g, josta sokereita/varav sockerarter <0,25 g, Proteiini/Protein 23,49 g, Suola/Salt 1,77 g