Paleta Ibérica, siivutettu Iberian kinkku, 50g

Varastossa

Kuvaus

Paleta Ibérica, siivutettu Iberian kinkku

Siivutettu Iberian Paleta (paleta = iberiansian etujalka/olkapää) on leikattu ja valmistettu ammattitaitoisten kinkunleikkaajien toimesta. Tässä ilmakuivatussa kinkussa on loistava hinta-laatusuhde ja sen maku on erinomainen.


Castro & González on espanjalainen kinkuntuottaja, joka toimii Salamancan alueella pienessä Guijuelon kylässä, yhdellä neljästä määrätystä alueesta, jolla Iberian kinkkua voidaan tuottaa (Protected Designation of Origin (PDO) Jamón de Guijuelo). Tämä kolmannen sukupolven perheyritys perustettiin vuonna 1910 ja on tunnettu erinomaisen laadukkaasta Iberian kinkusta ja muista Iberico-tuotteista.


Tarjoile ilmakuivattu kinkku huoneenlämpöisenä ja nauti punaviinin kanssa.


Valmistaja: CASTRO & GONZÁLEZ
Koko: 50 g


Ainesosat: Paleta Ibérica (Iberian kinkku), suola, antioksidantit (E-331iii, E-301), säilöntäaine (E-252), sokeri ja dekstroosi. / Ingredienser: Paleta Ibérica (Iberisk skinka), salt, antioxidanter (E-331iii, E-301), konserveringsmedel (E-252), socker och dextros.

Säilytys/Förvaring: +2 - +6 ºC

Valmistusmaa: Espanja / Tillverkningsland: Spanien

Maahantuoja/Importör: El Mercado Oy (www.elmercado.fi)

Ravintosisälto 100 g:sta / Näringsvärde per 100 g

Energia/Energi kJ/kcal 1446/348, Rasva/Fett 26 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade 9,5 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater <1 g, josta sokereita/varav sockerarter <0,5 g, Proteiini/Protein 28,5 g, Suola/Salt 4 g