Paleta Ibérica de cebo, kokonainen Iberian kinkku

Varastossa

Kuvaus

Paleta Ibérica cebo, kokonainen Iberian kinkku

Paleta Iberica tarkoittaa iberiansian etujalkaa/olkapäätä. Tällä kokonaisella ilmakuivatulla kinkulla on loistava hinta-laatusuhde ja sen maku on erinomainen. Se on peräisin iberiansioista, jotka ovat laiduntaneet vapaana tammenterhoja (bellota) ja muita luonnonantimia syöden. Tammenterhot tuovat Iberian kinkkuun hiuksenhienon pähkinäisen maun. Paleta on kooltaan pienempi kuin iberiansian takajalka (jamón) ja sen oikeaoppinen siivuttaminen veitsellä vaatii hieman enemmän harjoittelua kuin jamónin siivuttaminen.


Castro & González on espanjalainen kinkuntuottaja, joka toimii Salamancan alueella pienessä Guijuelon kylässä, yhdellä neljästä määrätystä alueesta, jolla Iberian kinkkua voidaan tuottaa (Protected Designation of Origin (PDO) Jamón de Guijuelo). Tämä kolmannen sukupolven perheyritys perustettiin vuonna 1910 ja on tunnettu erinomaisen laadukkaasta Iberian kinkusta ja muista Iberico-tuotteista.

Tarjoile ilmakuivattu kinkku huoneenlämpöisenä ja nauti punaviinin kanssa.


Valmistaja: CASTRO & GONZÁLEZ
Koko: 4.5 - 5 kg


Ainesosat: Paleta Ibérica (Iberian kinkku), suola, antioksidantit (E-331iii, E-301), säilöntäaine (E-252), sokeri ja dekstroosi. / Ingredienser: Paleta Ibérica (Iberisk skinka), salt, antioxidanter (E-331iii, E-301), konserveringsmedel (E-252), socker och dextros.

Säilytys: kuivassa ja viileässä. / Förvaring: torrt och svalt.

Valmistusmaa: Espanja / Tillverkningsland: Spanien

Maahantuoja/Importör: El Mercado Oy (www.elmercado.fi)

Ravintosisältö 100 g:sta / Näringsvärde per 100 g

Energia/Energi kJ/kcal 1446/348, Rasva/Fett 26 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade 9,5 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater <1 g, josta sokereita/varav sockerarter <0,5 g, Proteiini/Protein 28,5 g, Suola/Salt 4 g