Majorero-juusto, 1kg
Kuvaus
Majorero-juusto
Majorero on artisaanijuusto, jota tuotetaan Fuerteventuralla, Kanariansaarilla. Juusto valmistetaan majorero-vuohen maidosta. Juustoa on kypsytetty vähintään 60 päivää, joten sen koostumus on kiinteä ja kermainen, mutta maultaan majorero-juusto on mieto. Majorero-juusto on ensimmäinen espanjalainen vuohenmaitojuusto, joka sai Suojattu alkuperänimitys (SAN) -merkinnän.
Valmistaja: MAXORATA
Koko: 1 kg
Ainesosat: Pastöroitu VUOHENMAITO, hapate, kalsiumkloridin, juoksete, ja suola. Kuori ei syötävä. / Ingredienser: Pastöriserad GETMJÖLK, surdeg, kalciumklorid, löpe och salt.
Säilytys/Förvaring: +2 - +6 ºC
Valmistusmaa: Espanja / Tillverkningsland: Spanien
Maahantuoja/Importör: El Mercado Oy (www.elmercado.fi)
Ravintosisältö 100 g:sta / Näringsvärde per 100 g
Energia/Energi kJ/kcal 1712/413, Rasva/Fett 33,3 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade 25 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 2,2 g, josta sokereita/varav sockerarter 1,4 g, Proteiini/Protein 26 g, Suola/Salt 1,32 g