Chorizo Ibérico de bellota NATURAL -makkara, 550g

Chorizo Ibérico de bellota NATURAL -makkara, 550g

Varastossa

Kuvaus

Chorizo Ibérico de Bellota NATURAL

Tämä tuote on erinomainen esimerkki siitä, mistä hyvässä Chorizo-makkarassa on kyse. Savustettu paprika (pimentón) ja sianliha täydellisessä tasapainossa ilman lisäaineita. Tämä makkara on valmistettu sianlihasta, jota saadaan iberiansioista, jotka ovat laiduntaneet vapaana tammenterhoja (bellota) ja muita luonnonantimia syöden.


Leikkaa makkara ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile huoneenlämpöisenä. Maistuu erinomaiselta punaviinin ja picojen kera! Tämä on käsintehty tuote ja siksi jokainen Chorizo-makkara on hieman erikokoinen. Puolikkaan makkaran paino vaihtelee 550g-600 g välillä.


Castro & González on espanjalainen kinkuntuottaja, joka toimii Salamancan alueella pienessä Guijuelon kylässä, yhdellä neljästä määrätystä alueesta, jolla Iberian kinkkua voidaan tuottaa (Protected Designation of Origin (PDO) Jamón de Guijuelo). Tämä kolmannen sukupolven perheyritys perustettiin vuonna 1910 ja on tunnettu erinomaisen laadukkaasta Iberian kinkusta ja muista Iberico-tuotteista.


Valmistaja: CASTRO & GONZÁLEZ
Koko: 550-600 g


Annoksia: 10-15


Ainesosat: Iberian sianliha, suola, paprika ja mausteet / Ingredienser: Iberisk fläskkött, salt, paprika och kryddor.

Säilytys/Förvaring: +2 - +6 ºC

Valmistusmaa: Espanja / Tillverkningsland: Spanien

Maahantuoja/Importör: El Mercado Oy (www.elmercado.fi)

Ravintosisältö 100 g:sta / Näringsvärde per 100 g

Energia/Energi kJ/kcal 1996/482, Rasva/Fett 42 g, josta tyydyttynyttä/varav mättade 16,5 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater <1 g, josta sokereita/varav sockerarter <0,5 g, Proteiini/Protein 26 g, Suola/Salt 3,5 g