Aito espanjalainen sangria
Oletko miettinyt, miksi sangria maistuu paremmalta Espanjassa kuin kotona valmistettuna? Sangria on helppo valmistaa, mutta on tärkeää tietää pari niksiä, jolla juomaan saadaan juuri oikea, hedelmäisen herkullinen maku. Nyt paljastammekin aidon espanjalaisen sangrian reseptin!
Tällä reseptillä tulee 2 litraa sangriaa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi isoa kannua, tee resepti puolikkaana, tai jaa se kahteen eri kannuun.
Ainekset:
- 1–2 kypsää persikkaa
- 4 appelsiinia (2 paloina, 2 mehua varten)
- 1 omena
- 1 sitruuna (mehua varten)
- 25 g sokeria
- 5 cl brandyä
- 1 plo punaviiniä
- 1 kanelitanko
- 0,5–1 l sitruuna- tai appelsiinilimonadia
- Jäitä