
Suklaa-mantelikrokanttiturron
Kuvaus
Suklaa-mantelikrokanttiturron
Turrón on perinteinen espanjalainen nougatia muistuttava herkku, joka valmistetaan marcona-manteleista ja hunajasta. Turrónia valmistetaan edelleen samoista luonnollisista raaka-aineista kuin yli tuhat vuotta sitten. Se on perinteinen espanjalainen makea herkku, jota nautitaan erityisesti joulun tienoilla.
Tässä turrónissa on rapeiden paahdettujen manteleiden lisäksi pehmeää maitosuklaata. Upea, ympäri vuoden maistuva herkku!
Valmistaja: EL ALMENDRO
Koko: 75 g
Ainesosat: Manteli (53%), sokeri, hunaja 7.5%, maitosuklaa 7.5% (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, soijalesitiini ja keinotekoinen makuaine, kaakaojauhe min. 35%), perunajauho, auringonkukkaöljy ja kananmunan valkuainen. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä ja gluteenista.