Salchichón Ibérico de bellota NATURAL -makkara, 550 g

Salchichón Ibérico de bellota NATURAL -makkara, 550 g

Varastossa

Kuvaus

Salchichón Ibérico de Bellota NATURAL

Toisin kuin Chorizo-makkara, Salchichón maustetaan vain mustapippurilla ja suolalla, jolloin lihan täysi maku pääsee oikeuksiinsa. Salchichón-makkara on mehevä ja siinä on intensiivinen maku. Se on valmistettu sianlihasta, jota saadaan iberiansioista, jotka ovat laiduntaneet vapaana tammenterhoja (bellota) ja muita luonnonantimia syöden.


Leikkaa makkara ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile huoneenlämpöisenä. Tämä on käsintehty tuote ja siksi jokainen Salchichón-makkara on hieman erikokoinen. Puolikkaan makkaran paino vaihtelee 550-600 g välillä.


Castro & González on espanjalainen kinkuntuottaja, joka toimii Salamancan alueella pienessä Guijuelon kylässä, yhdellä neljästä määrätystä alueesta, jolla Iberian kinkkua voidaan tuottaa (Protected Designation of Origin (PDO) Jamón de Guijuelo). Tämä kolmannen sukupolven perheyritys perustettiin vuonna 1910 ja on tunnettu erinomaisen laadukkaasta Iberian kinkusta ja muista Iberico-tuotteista.


Valmistaja: CASTRO & GONZÁLEZ
Koko: 550-600 g


Annoksia: 10-15


Ainesosat: Iberian sianliha, suola ja mausteet. Ilman lisäaineita.