
Pehmeä manteliturron
Kuvaus
Pehmeä manteliturron
Turrón on perinteinen espanjalainen nougatia muistuttava herkku, joka valmistetaan marcona-manteleista ja hunajasta. Turrónia valmistetaan edelleen samoista luonnollisista raaka-aineista ja samalla reseptillä kuin yli tuhat vuotta sitten. Se on Espanjassa perinteikäs makea herkku, jota nautitaan erityisesti joulun tienoilla.
Pehmeä turrón valmistetaan jauhamalla paahdetut marcona-mantelit pehmeäksi massaksi, johon sekoitetaan mukaan hunaja. Pehmeä turrón on koostumukseltaan sileä, ja siitä on helppo leikata siivuja. Turrónin voi nauttia sellaisenaan tai vaikka hedelmien tai jäätelön kera.
Valmistaja: EL ALMENDRO
Koko: 75 g
Ainesosat: Manteli (64%), sokeri, hunaja, stabilointiaine E-471 ja kananmunan valkuainen. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.