Lomo Ibérico de bellota -makkara, 600 g

Lomo Ibérico de bellota -makkara, 600 g

Varastossa

Kuvaus

Lomo Ibérico de bellota

Lomo Ibérico on iberiansian ulkofilee, joka ensin maustetaan valkosipulilla, suolalla ja paprikalla ja jätetään sitten kypsymään 4 kuukauden ajan. Lomo Ibéricon maku on rikas ja täyteläinen.


Castro & González on espanjalainen kinkuntuottaja, joka toimii Salamancan alueella pienessä Guijuelon kylässä, yhdellä neljästä määrätystä alueesta, jolla Iberian kinkkua voidaan tuottaa (Protected Designation of Origin (PDO) Jamón de Guijuelo). Tämä kolmannen sukupolven perheyritys perustettiin vuonna 1910 ja on tunnettu erinomaisen laadukkaasta Iberian kinkusta ja muista Iberico-tuotteista.


Valmistaja: CASTRO & GONZÁLEZ
Koko: 600 - 650 g


Ainesosat: Iberian sianliha (100% bellota), suola, paprika, valkosipuli, hapettumisenestoaine E-301 ja säilöntäaine E-252.