Iberico-porsaan pluma, pakaste (saatavilla vain noudettuna La Taperiasta)
Varastossa
Kuvaus
Iberico-porsaan pluma
Pluma on Iberico-possun lavasta saatava mehevä lihapala. Täydellisesti marmoroitunut ja murea pluma on parhaimmillaan grillissä mediumiksi paistettuna. Maustamiseen riittää suola ja pippuri.
Plumassa on vähemmän rasvaa kuin muissa Ibérico-possun paloissa, joten ole varovainen, ettet kypsennä sitä liikaa – lihan tulisi jäädä keskeltä pinkiksi. Anna levätä 5 minuuttia, ja tarjoile liha ohuiksi siivuiksi leikattuna.
Tämä on pakastetuote, minkä vuoksi se on saatavilla vain La Taperíasta noudettaviin tilauksiin (ei Postin kautta lähetettäviin tilauksiin).
Valmistaja: PAIS DE QUERCUS
Koko: 0,5 - 1 kg
Ainesosat: Porsaanliha (iberico de bellota).