El Almendro turron-lajitelma

El Almendro turron-lajitelma

Ei varastossa

Kuvaus

Turron-lajitelma

Turrón perinteinen espanjalainen nougatia muistuttava herkku, joka valmistetaan marcona-manteleista ja hunajasta. Turrónia valmistetaan edelleen samoista luonnollisista raaka-aineista ja samalla reseptillä kuin yli tuhat vuotta sitten. Se on Espanjassa perinteikäs makea herkku, jota nautitaan erityisesti joulun tienoilla.


Tämä pakkaus sisältää 8 annosta (25g) seuraavia turrón-makuja: rapea manteli, manteli-karamelli seesaminsiemenillä ja mantelikrokantti. Oiva valinta, jos haluat maistella eri turrón-makuja, sekä loistava lahjaidea!


Valmistaja: EL ALMENDRO
Koko: 200 g


Ainesosat: Rapea manteli: Manteli (60%), sokeri, hunaja, perunajauho, auringonkukkaöljy, kananmunan valkuainen. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä. / Manteli-karamelli seesaminsiemenillä: Manteli (53%), sokeri, hunaja, seesaminsiemen (6.7%), glukoosisiirappi, perunajauho, auringonkukkaöljy. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä ja kananmunasta. / Mantelikrokantti: Manteli (60%), sokeri, hunaja, perunajauho, auringonkukkaöljy. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä ja kananmunasta.

Palaa kohteeseen Makeat