YRITYSMYYNTI

YRITYSMYYNTI

 

Oletko kauppias tai ravintoloitsija? Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Myymme tuotteitamme myös yritysasiakkaille ja teemme mielellämme yhteistyötä juuri sinun kanssasi!

 

Tarjoamme yritysasiakkaillemme halvemmat hinnat ja laajan verkostomme ansiosta voimme tuoda melkein mitä vain tarpeisiisi sopivaa suoraan Espanjasta.

 

Lahjakori_yrityslahjaEtsitkö yrityslahjaa, henkilöstölahjaa tai liikelahjaa? Espanjalainen herkkukori toimii ainaMeidän herkullisilla lahjakoreilla yllätät taatusti työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi. Tarjoamme sekä valmiita että omavalintaisia lahjakoreja ja autamme mielellämme parhaan mahdollisen kokonaisuuden kokoamisessa. Etsitkö jotain vielä erikoisempaa? Kokonainen Iberian kinkku on näyttävä ja ikimuistoinen lahja!

 

Jotta voimme tehdä sinulle tarjouksen, tarvitsemme sinulta yrityksen nimen ja yritystunnuksen. Kerro meille minkälainen edustamasi yritys on ja mistä tuotteista olet kiinnostunut. Voit lähettää tiedot meille sähköpostilla osoitteeseen:

info@elmercado.fi

 

Olemme joustavia minimitilausmäärien suhteen ja pyrimme aina huomioimaan jokaisen asiakkaan tarpeet erikseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää jälleenmyyntiimme liittyen, soita meille tai laita sähköpostia, vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme.